ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιάνει δουλειά ο “αλενατόρε”, παίρνει μία πρώτη “γεύση” και αποφασίζει για ενίσχυση…

Η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε ένα “μίνι” σήριαλ τις τελευταίες μέρες. Τελικά, ο Νίκος Αναστόπουλος θα δώσει το “παρών” στη σημερινή προπόνηση,  στην πρώτη του ως ο νέος προπονητής του Άρη.

Ήδη εδώ και δύο μέρες ο άμεσος συνεργάτης του, Ανδρέας Σκέντζος παρακολουθεί τις προπονήσεις αποκομίζοντας τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για λογαριασμό του “αλενατόρε”, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία τις επόμενες μέρες να διαπιστώσει τόσο την ετοιμότητα των παικτών, όσο και την πληρότητα του ρόστερ.

Εφόσον παρατηρήσει ότι το παρόν ρόστερ χρίζει ενίσχυσης έχει το “πράσινο φως” από τον Θοδωρή Καρυπίδη να αναζητήσει τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που θα καλύψουν τα τυχόν κενά που υπάρχουν.

Διαρρέεται έντονα, ότι ο 57χρονος προπονητής θα ζητήσει σύντομα ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, αναζητώντας έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά με τις δυνατότητες αλλά και την εμπειρία του.

Οι ελεύθεροι στην αγορά αυτή τη στιγμή δεν ικανοποιούν τον έμπειρο προπονητή, που ίσως περιμένει κάποιον να… λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του, ώστε να του γίνει κρούση από πλευράς Άρη.

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Oκτωβρίου και το σίγουρο είναι ότι ο Αναστόπουλος δεν θα πάρει βιαστικές αποφάσεις, καθώς θέλει πρωτίστως να “σκανάρει” όλες τις επιλογές που έχει ήδη στα χέρια του…

 

To Top