ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περνάει εξετάσεις και υπογράφει για δυο χρόνια στον Άρη ο Κουάισον

Ο Ρόμπιν Κουάισον μετά τη διευθέτηση κάποιων προσωπικών ζητημάτων που είχε στη Στοκχόλμη, ήρθε χθες στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη… 

Ο 30χρονος Σουηδός επιθετικός αναμένεται να επισφραγίσει το deal με τον Άρη. Συγκεκριμένα έφτασε λίγο μετά τις 23:00  στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, προκειμένου στη συνέχεια να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει την άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα, προκειμένου να περάσει από εργομετρικά και να αξιολογήσει καλύτερα την κατάστασή του. Τα νούμερά του είναι αυτά που θα καθορίσουν το πρόγραμμα ένταξής του στην ομάδα, αλλά έχοντας να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να καλύψει το χαμένο έδαφος.

«Ήρθα για να σκοράρω, αυτή είναι η δουλειά μου. Αν σκοράρω όλοι θα είναι χαρούμενο, αν δεν σκοράρω τότε όχι. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω λίγες προπονήσεις, είναι αρκετός ο καιρός που έχω να παίξω επίσημο αγώνα αλλά με την βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου, σύντομα θα είμαι έτοιμος», τόνισε ο ίδιος μεταξύ άλλων στις χθεσινές δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

To Top