ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Περιμένουμε τον Κογιάδο στην προετοιμασία, αλλά ακούμε προτάσεις”

Η Ρεάλ Μπέτις τοποθετήθηκε για πρώτη φορά επίσημα για τον Άλεξ Κογιάδο, δια στόματος του Μανουέλ Φαχάρδο.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιανών παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία ανέλυσε αρκετά από τα ανοικτά μέτωπα του κλαμπ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Φαχάρδο απέφυγε να αναφερθεί στο δεδομένο ενδιαφέρον του Άρη και τις επαφές με τους “κιτρινόμαυρους”, όμως έδειξε τις διαθέσεις της Μπέτις για τον ποδοσφαιριστή.

“Ο δανεισμός του στη Σαουδική Αραβία πήγε αρκετά καλά. Ήταν από τους παίκτες με την πιο υψηλή απόδοση τους τελευταίους μήνες. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο, τον περιμένουμε στην προετοιμασία. Εάν όμως ο ατζέντης του φέρει επίσημες προτάσεις και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συναινέσουν ότι είναι καλό για τον ίδιο και για το κλαμπ, είμαστε διατεθειμένοι να τις ακούσουμε”, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Μπέτις.

Ουσιαστικά ο Φαχάρδο ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Κογιάδο εφόσον φέρει πρόταση. Ο Άρης ποντάρει στο γεγονός, ώστε να κάμψει τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν και να πείσει τον παίκτη να μετακομίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

To Top