Παραδοχή ανωτερότητας του Άρη, αλλά και παράπονα από τον Μαρκόπουλο

Την ανωτερότητα του Άρη παραδέχθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος, που τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της στο α’ ημίχρονο. Έθεσε, όμως, και θέμα διαιτησίας, μόλις άκουσε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να εκφράζει σχετικό παράπονο…

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο Άρης κέρδισε δίκαια, αφού ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Ενώ είχαμε κάνει προετοιμασία για να κόψουμε τους αιφνιδιασμούς του Άρη, από δικά μας λάθη έβαλαν πόντους σε γρήγορες επιθέσεις. Στην επανάληψη παλέψαμε και παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν διεκδικήσαμε τη νίκη γιατί είχαμε χαμηλά ποσοστά στα σουτ. Από εκεί και πέρα χάσαμε τρία λέι απ, ενώ δεν ολοκληρώσαμε τους αιφνιδιασμούς μας. Ουσιαστικά όμως και πάλι πληρώσαμε την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και τους 49 πόντους που δεχθήκαμε».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος υποβάθμισε το ζήτημα των άσχημων συμβάντων πριν από το τζάμπολ, αλλά και όσων είχαν γίνει στον α’ γύρο στην Πυλαία, τονίζοντας ότι: «Εντάξει, πέντε – έξι οπαδοί που παρεκτρέπονται δεν εκφράζουν τον κόσμο του Άρη ή του ΠΑΟΚ στο σύνολό του…».

Μόλις όμως άκουσε τον Αλεξανδρή να εκφράζει δυσαρέσκεια για κάποια «σφυρίγματα» όταν η διαφορά έπεσε από τους 18 πόντους στους 11, παρενέβη για να δηλώσει ότι έχει κι εκείνος παράπονα: «Αφού έχει παράπονα ο Άρης, έχουμε και εμείς, γιατί με αποφάσεις των διαιτητών η διαφορά πήγε από τους 7 πόντους στους 13».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top