Παρέμβαση SUPER 3: “Μαζεύτηκαν 77.000 ευρώ σε 2,5 μέρες! Χρειάζονται λεφτά!”

Παρέμβαση στην διαδικασία έκαναν εκπρόσωποι του Super 3, υπογραμμίζοντας ότι έχουν ήδη συγκεντρωθεί 77.000 ευρώ μόλις σε 2,5 μέρες και απαιτούνται άμεσα λεφτά! Ζήτησαν επίσης από πρόσωπα που έστω για 1% είναι συνυπεύθυνοι για την κατάσταση, να μείνουν εκτός των διαδικασιών.

Τονίστηκε πως “έχετε ξεχάσει όλοι πολλά πράγματα. Μιλάτε τόση ώρα, υπάρχει μία προσπάθεια και προσπάθεια αυτή που συμμετέχουν δεν πρέπει να ήταν έστω και 1% συνυπεύθυνοι στην κατάσταση. Αποφασίσατε σε ένα ξενοδοχείο και το παρουσιάζετε.

Λεφτά παιδιά! Σε 2,5 μέρες μαζεύτηκαν 77.000 ευρώ και υπάρχει ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Σταύρος Λαμπριάκος, εκπρόσωπος των Ιερολοχιτών και του SUPER 3, εμάς αφήστε μας απ’ έξω δε διεκδικούμε τα εύσημα, ένας εκπρόσωπος του κ. Μπακούρα και ο κύριος Ρούσσος που εκπροσωπεί παράγοντες που δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους.

Το παράδειγμα αυτό του μπάσκετ έπρεπε σήμερα να είναι ο ήλιος για να ακολουθηθεί. Μαζεύτηκαν στο Παλέ και μάζεψαν χρήματα.

Λέμε όποιος θέλει να συμμετέχει. Το συγκεκριμένο τονίστηκε από ανακοίνωση των Ιερολοχιτών. “Να κάτσουν στη μπάντα όσοι φέρανε την ομάδα μέχρι εδώ”. Είτε έχουν 1%, είτε 2%, είτε 9% ευθύνη. Εμείς δε θέλουμε χειροκροτήματα. Δεν το αξίζει κανένας μας πλην ελαχίστων. Χρειάζονται χρήματα! Καλούμε όποιον έχει 77.000 και ένα ευρώ να τα καταθέσει. Αυτοί που βάλανε χρήματα δε ζητάνε τίποτα. Βοηθάνε την ομάδα μπας και μπορέσει και σωθεί. Η συγκεκριμένη πρόταση που αποφασίσατε για μας δεν υπάρχει. Γνώμη μας. Εμείς μαζεύουμε λεφτά και χτυπάμε πόρτες και αποφασίζετε για μας χωρίς εμάς”.

Η τοποθέτηση έτυχε χειροκροτήματα από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων.

 

To Top