ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράταση στην αγωνία και αναμονή για τις εξελίξεις στον Άρη

Ο Άρης συμπληρώνει μπήκε για τα καλά στην τρίτη βδομάδα μετά από το άδοξο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, όταν έχασε από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο, χάνοντας παράλληλα και μια τεράστια ευκαιρία να κάνει ένα βήμα μπροστά, να πανηγυρίσει έναν τίτλο και να ξορκίσει πολλά από όσα τον “κυνηγούν” εδώ και 54 χρόνια.

Η αγωνία και η αναμονή για τις εξελίξεις είναι δικαιολογημένη. Όπως ήταν δικαιολογημένη η αρχική οργή για τη διαιτησία της Φραπάρ. Όμως το αναφέραμε και πριν λίγες μέρες: επακολούθησε το άδειασμα και η απογοήτευση από την απώλεια ενός τόσο σημαντικού στόχου, ειδικά τη στιγμή που όλα συνηγορούσαν ότι θα γραφόταν ιστορία. Όσο για τη συνέχεια; Αγωνία και αναμονή για την “επόμενη μέρα” του Άρη…

Οι κινήσεις σε διοικητικό επίπεδο αναμένονται, όπως και οι ανακοινώσεις για την χάραξη της πορείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σε σχέση με τη μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και το… μέχρι που θα φτάσει το “οικονομικό πάπλωμα” της ΠΑΕ Άρης. Όλα αυτά με την ανάληψη ευθυνών, για τη χρονιά που χωρίς υπερβολή θεωρήθηκε πισωγύρισμα.

Ο κόσμος περιμένει να ακούσει λόγια ξεκάθαρα, αλλά κυρίως να δει πράξεις, σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον που όπως φαίνεται αλλάζει με τις εξελίξεις να τρέχουν και την ψαλίδα των βασικών του αντιπάλων να ανοίγει.

Για την ώρα πάντως επικρατεί σιγή ασυρμάτου…

To Top