ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπανικολάου: «Δημιουργούν λάθος εντυπώσεις»

Ο Κώστας Παπανικολάου αποφάσισε να πάρει θέση για το θόρυβο που δημιουργήθηκε από μια ανάρτηση στο instagram και συνδέθηκε από πολλούς με πιθανή επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος πρώην φόργουορντ του Άρη ξεκαθάρισε πως ο λογαριασμός δεν του ανήκει και τόνισε πως ανήκει στους Νάγκετς.

Η δήλωση του διεθνή παίκτη που επιφυλάσσεται να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσει τον εαυτό του, αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες έχω επικεντρώσει όλες μου τις δυνάμεις στην προετοιμασία με την Εθνική. Νωρίτερα σήμερα πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποίησε το όνομά μου για να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Η φωτογραφία μου που ανέβηκε στο Instagram από χρήση που ισχυρίστηκε πως είμαι εγώ ίσως οδήγησε κάποιους ανθρώπους στο να πιστέψουν πως επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα αυτή θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για όσα μου πρόσφεραν, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης των Νάγκετς και το μόνο που σκέφτομαι είναι η ομάδα μου και το ΝΒΑ. Θα ήθελα να πληροφορήσω τους πάντες πως έχω ένα και μοναδικό προφίλ, στο Facebook. Οτιδήποτε άλλο είναι μια προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων να παραπλανήσουν τον κόσμο παριστάνοντας τον εαυτό μου. Μαζί με τους εκπροσώπους μου θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον».

To Top