Παπαζαχαρίας: «Αν το πιστέψουμε, μπορούμε…»

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ατρόμητο και με την εμπειρία που έχει από το ελληνικό πρωτάθλημα, θεωρεί πως αν όλοι οι παίκτες πιστέψουν στις δυνατότητές τους, μπορούν να φτάσουν στον στόχο που έχει μπει στην αρχή της χρονιάς.

Ο Έλληνας αμυντικός επεσήμανε με δηλώσεις του στη NOVA πως “έχουμε πάλι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο φυσικά στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί γιατί έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και πιστεύω πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε θα τους πάρουμε. Σίγουρα είναι κουρασμένος ο Λεβαδειακός, όμως το ίδιο ισχύει και για εμάς, γιατί το τελευταίο διάστημα παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή. Επιπλέον, ερχόμαστε από ένα βαρύ πρόγραμμα με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω όποιος διαχειριστεί καλύτερα το ματς, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη”.

Ρωτήθηκε για τις “ειδικές” καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Λιβαδειά και απάντησε πως “σίγουρα οι συνθήκες στη Λιβαδειά δεν είναι και οι καλύτερες. Βέβαια η ώρα ίσως βοηθήσει, γιατί δεν θα είναι πολύ αργά το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα οι συνθήκες θα είναι και για τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα σε αυτές και να βγάλουμε έναν καλό εαυτό. Έχουμε έναν καινούριο προπονητή και θα πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις του. Αν γίνει αυτό, πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

Για τον Μανουέλ Μασάδο τόνισε πως “δεν είναι ότι καλύτερο να αλλάζεις τόσους προπονητές μέσα σε μια χρονιά. Με τον κ. Μασάδο δεν προλάβαμε να πούμε πολλά πράγματα, κάναμε μια πρώτη γνωριμία στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο, αλλά δεν έχουμε γνωριστεί 100%. Νομίζω ότι έχει μια φιλοσοφία διαφορετική την οποία πρέπει να τη δούμε για να έχουμε καλύτερη τύχη”.

Κατέληξε λέγοντας πως “μείναμε έξω από τον κύριο στόχο του κυπέλλου, κάτι που μας στενοχώρησε πάρα πολύ γιατί βάση της εμφάνισης που κάναμε, δεν δικαιούμασταν τον αποκλεισμό. Από κει και πέρα έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά υπάρχει ένας γύρος ακόμη, αν το πιστέψουμε, μπορούμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει”.

To Top