ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπαδάκης στο PRESSARIS: “Μέσα από τον Άρη διεκδικούν το όνειρό τους τα νέα παιδιά! Ο Γεωργιάδης έχει τις ικανότητες να ξεχωρίσει”

Σε διάστημα λίγων ετών ο Χρήστος Γεωργιάδης κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του στις ακαδημίες του Πανακρωτηριακού με αποτέλεσμα την περασμένη Δευτέρα να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας το τμήμα Κ19 του Άρη.

Για τον νεαρό τερματοφύλακα μίλησε στο PRESSARIS ο επικεφαλής προπονητής στο οικοδόμημα της ομάδας των Χανίων, Βασίλης Παπαδάκης.

“Ο Χρήστος είναι αλήθεια πως μας έχει εκπλήξει με την εξέλιξη του, καθώς ουσιαστικά ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία Κ14, χωρίς προηγουμένως να ήταν σε ακαδημίες και να προπονείται με ομάδα. Ωστόσο η θέληση που επέδειξε και η ικανότητα του να αφομοιώνει όσα του δίδασκαν οι προπονητές του, τον βοήθησαν πολύ γρήγορα, να δείχνει σαν να είναι χρόνια στο γήπεδο” είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Εγώ, αν και δεν ήμουν άμεσα προπονητής του, λόγω του ρόλου μου σαν επικεφαλής προπονητής στο οικοδόμημα του Πανακρωτηριακού, κάθε μέρα ζούσα από κοντά τις προσπάθειες και την βελτίωση του. Στον Πανακρωτηριακό αγωνίστηκε στην Κ16 αρχικά και για δύο σεζόν στο αντρικό, με την δεύτερη ομάδα μας στην Β’ ΕΠΣΧ, παίρνοντας σημαντικές εμπειρίες και πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, αν και ήταν μόλις 16-17 ετών”.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του; Ο κ. Παπαδάκης μας εξηγεί: “Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ και έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Έχει ισχυρή προσωπικότητα που στη θέση του είναι προσόν, καλό σωματότυπο, πολύ καλές αντιδράσεις κάτω από την εστία, αλλά βέβαια μαθαίνει ακόμα…”.

Τέλος, αναφερόμενος στη συνεργασία του Άρη με τον Πανακρωτηριακό ο κάτοχος διπλώματος UEFA A υποστήριξε: “Μέσα από την συνεργασία μας στα Aris Soccer Schools, ανέβηκε το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη για δοκιμαστικές προπονήσεις και τελικά του δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει το όνειρο του, με την Κ19 του Άρη! Είμαστε όλοι εδώ που χαρούμενοι για την εξέλιξή του και οι ευχές μας τον συνοδεύουν! Θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες και την ευκαιρία του! Πλέον όλα είναι στα χέρια του!”

To Top