Πένθος στη Ρίβερ Πλέιτ: Δύο οπαδοί της νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα (video)

Δύο οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα. Επέστρεφαν στο Μπουένος Άιρες μετά το παιχνίδι με την Τάγερες.

Δύο οπαδοί της που επέστρεφαν από την Κόρδοβα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Επέστρεψαν στο Μπουένος Άιρες αφού παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Copa Libertadores, στο στάδιο Mario Kempes, όπου η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο επικράτησε 1-0. Ένας τρίτος επιβάτης, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα τοπική ώρα, στο 357ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου Ροζάριο-Κόρδοβα, κοντά στην περιοχή Cañada de Gómez. Οι τρεις οπαδοί της Ρίβερ ταξίδευαν με ένα Peugeot 308, γι’ άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα σφηνώθηκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού.

Ο οδηγός 57 ετών και ο συνεπιβάτης στο μπροστινό μέρος, 68 ετών, έχασαν τη ζωή τους. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δεν υπήρχαν σημάδια φρεναρίσματος στον αυτοκινητόδρομο και ότι και τα δύο οχήματα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Πάμπλο Μπεμούντεζ, αναπληρωτής επικεφαλής της Εθελοντικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Cañada de Gómez, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σε συνομιλία με το Cadena 3 Rosario:

«Δύο άνθρωποι πέθαναν. Στο όχημα επέβαιναν τρία άτομα. Σώσαμε ένα 19χρονο αγόρι που βρισκόταν πίσω. Είναι δύσκολο να βγουν τα θύματα από το αυτοκίνητο.

Το Peugeot 308 χτύπησε το φορτηγό στην πίσω πλευρά. Ο οδηγός του φορτηγού και το 19χρονο θύμα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Κανάντα ντε Γκόμεζ».

Δείτε βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος

To Top