Πάτησε… γκάζι με διπλή προπόνηση ο Αλκαράθ, άπαντες παρόντες!

Ο Λούκας Αλκαράθ πάτησε… γκάζι με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και είδε με ικανοποίηση να είναι άπαντες παρόντες, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Λούκας Αλκαράθ είδε με ικανοποίηση να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες και στις δύο προπονήσεις συμπεριλαμβανομένων των Κώστα Καζναφέρη και Κώστα Καπετάνου.

Να θυμίσουμε ότι και οι δυο στην χθεσινή προπόνηση –για καθαρά προληπτικούς λόγους- είχαν κάνει ατομικό πρόγραμμα και ακολούθησαν θεραπεία (ο πρώτος είχε ένα χτύπημα στην κνήμη, ενώ ο δεύτερος αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς).

Ο Αλκαράθ ανεβάζει ρυθμούς και προσπαθεί να είναι και η ομάδα και ο ίδιος έτοιμοι στην Τρίπολη. Αναμένεται να δουλέψει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας, ενώ από τη φύση του είναι ένας προπονητής που του αρέσει η αποτελεσματική άμυνα. Ήδη διέκρινε ο ίδιος ότι η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας παρουσιάζεται προβληματική. Ο Αλκαράθ πιστεύει ότι η άμυνα ξεκινάει από την… επίθεση κι εντόπισε προβλήματα στη αμυντική φιλοσοφία όλης της ομάδας και όχι ειδικευμένα στην άμυνα. Αναμένεται να δουλέψει πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Ξέρει ότι χρειάζονται αποτελέσματα και δείχνει έτοιμος να τα παλέψει με την ομάδα.

Για αύριο, τέλος, υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

To Top