Πάει για Τρίτη το δ.σ. της Κοινωνίας λόγω των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών

Για σήμερα το βράδυ ήταν προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας, με διπλό σκοπό. Την τοποθέτηση του φορέα σε ότι αφορά το θέμα Ηλιάδη, αλλά και τον ορισμό των δυο εκπρόσωπων στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση που βγήκε το μεσημέρι από τον φορέα έδωσε μια άλλη τροπή στα δεδομένα, μια και υπάρχουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για την ΠΑΕ. “Η Κοινωνία Μελών Άρη ενημερώνει ότι εξετάζονται εδώ και καιρό, παράλληλα, δύο ακόμη περιπτώσεις επιχειρηματιών που πιστεύουν ότι μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τη σημερινή κατάσταση” όπως τόνιζε η ανακοίνωση.

Με αυτά τα δεδομένα και μετά από προφορική συνεννόηση των μελών του συμβουλίου προτιμήθηκε να γίνει η συνεδρίαση την ερχόμενη Τρίτη το πρωί, μια και τη Δευτέρα το βράδυ είναι το παιχνίδι με τη Βέροια, οπότε και θα συζητηθούν οι όποιες εξελίξεις με τους υποψήφιους επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια και το αν θα πορευτεί η ΠΑΕ ως έχει με την προσθήκη στο νέο δ.σ. δυο μελών της επιλογής του φορέα και να οριστεί η διοίκηση πρωτοδικείου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το παρόν έδωσε σήμερα και ο Νικήτας Ματθαίου, ο οποίος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις από τον πρόεδρο του φορέα τον Άγγελο Γρόλλιο.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει επισημάνει το PRESSARIS σε άλλα ρεπορτάζ, πρώτο μέλημα είναι η αναζήτηση των χρημάτων που θα δώσουν την λύση, με άλλα λόγια τα 350.000 ευρώ ως τις 21 Αυγούστου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Αλέκος Κατσιαούνης. Λύση που μπορεί να δώσει ο κόσμος με την αγορά διαρκείας και συμμετοχή σε όλες τις άλλες προωθητικές ενέργειες.

Η οικογένεια του Άρη κινείται στην κατεύθυνση να βρει την λύση. Παράλληλα, με τις όποιες κινήσεις και τις ζυμώσεις που γίνονται σε επίπεδο πολιτείας…

To Top