Ο χαμένος δρόμος του «Ινδιάνου»

«Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και τίτλος παραμυθιού, όμως στην προκειμένη περίπτωση μόνο για φανταστικό γεγονός δεν πρόκειται. Ήταν 32 χρόνια πριν όταν γεννιόταν ο ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για τους φίλους του Άρη, ο Νάτσο Γκαρσία.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η αποχώρησή του Νάτσο Γκαρσία από τη Θεσσαλονίκη δεν ξένισε  αυτούς που γνώριζαν το ιδιαίτερο καθεστώς της παραμονής του όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Οι πολλοί τραυματισμοί του, το υψηλό του συμβόλαιο και η αγωνιστική απραξία είναι οι βασικοί λόγοι που τον φέρνουν προ της πόρτας της εξόδου, με το ενδεχόμενο της προσφυγής να είναι πολύ πιθανό εξαιτίας των οφειλομένων που υπάρχουν στο πρόσωπό του» αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στον Βολιβιανό μέσο του Άρη, το οποίο υπογραμμίζει ακόμη ότι: «Πλησιάζοντας τη φετινή χρονιά και εφόσον οι προσπάθειες της διοίκησης του Άρη για την πώληση του παίχτη δεν καρποφόρησαν ο Νάτσο επανεντάχτηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδος της Θεσσαλονίκης. Ο Βολιβιανός φετος δεν έχει πραγματοποιήσει καμία επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα του Άρη και σ’ αυτό συνετέλεσαν αρκετοί παράγοντες. Οι συχνοί τραυματισμοί του και η απουσία φορολογικής ενημερότητας τον καθήλωσαν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Τα συμβόλαιο του Ινδιάνου ολοκληρώνεται σε μερικούς μήνες και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Θα παραμείνει ο Νάτσο στο ρόστερ των κίτρινων»;
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το σχετικό αφιέρωμα του sport2310.gr πατήστε εδώ

To Top