ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Χάρελ έδωσε μάχη με τον Παπανικολάου για μια θέση στη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς

Ο Ρόνι Χαρέλ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και τα όσα έκανε δεν πέρασαν απαρατήρητα, όπως φάνηκε και στην ψηφοφορία, που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ για τους καλύτερους της σεζόν.  

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη έδωσε… μάχη με τον Κώστα Παπανικολάου για μια θέση στη καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να την κερδίζει.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

“Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε 10 ψήφους (45,45%) ανάμεσα στους προπονητές και τους αρχηγούς των ΚΑΕ της Stoiximan Basket League και δεύτερος ήταν ο Ρόνι Χάρελ του Άρη Midea με 4 (18,18%).

Στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων ο Παπανικολάου συγκέντρωσε 19 προτιμήσεις (44,18%) τρεις παραπάνω από τον Χάρελ που είχε 16 (37,20%).

Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» ήταν δεύτερος με 28,18% (692 ψήφοι) πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού AKTOR που συγκέντρωσε το 31,27% των προτιμήσεων (768 ψήφοι).

Παράλληλα, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ αναδείχθηκε δεύτερος στις ψήφους του κοινού για τη θέση του shooting guard, πίσω από τον Κέντρικ Ναν”.

Αναλυτικά:

“Στην ψηφοφορία του φίλαθλοι κοινού ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» συγκέντρωσε το 59,36% τω προτιμήσεων (1.458 ψήφοι) και δεύτερος ήταν ο Ρομπέρτο Γκάλινατ του Άρη Midea (8,88% και 218 ψήφοι)”.

 

To Top