Ο Φατί «τρέχει» να προλάβει: «Δεν το χάνω με… τίποτα»!

Από το μακρινό Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής στην Θεσσαλονίκη μέσω Παρισιού. Ο Ρικάρντο Φατί ξεκίνησε τον αγώνα δρόμου της επιστροφής. Από το ντεμπούτο με τη φανέλα της Σενεγάλης στη μάχη του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο διεθνής πια μέσος του Άρη δηλώνει ότι αυτό το ντέρμπι δεν το χάνει με… τίποτα! 
 

Ο Ρίκι Φατί απόλαυσε την εμπειρία της συμμετοχής του σε έναν διεθνές παιχνίδι, έστω και φιλικό, όπως ήταν αυτό με την Νότια Αφρική στο οποίο έπαιξε επί 88’ λεπτά, έχοντας συμπαίκτη τον αδελφό του Ζακ Φατι. Ο ίδιος δήλωσε έτοιμος και παρών για την επόμενη αγωνιστική του σελίδα, με τη φανέλα του Άρη, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter. 

Ο μέσος των κίτρινων βρίσκεται σε διαδικασία… επιστροφής στη βάση του, την Θεσσαλονίκη, μετά το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης, στον φιλικό αγώνα με την Νότια Αφρική (0-0). Οπαδός του Άρη τον ρώτησε στο twitter αν θα είναι έτοιμος για το Σάββατο και ο Φατί απάντησε με βεβαιότητα: “Θα είμαι εκεί το Σάββατο σίγουρα”. 

Ο ίδιος μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας πριν ενσωματωθεί στην Σενεγάλη και γνωρίζοντας ήδη την περιπέτεια της επιστροφής του, τους είχε πει χαρακτηριστικά, ότι: «δεν το χάνω με τίποτα αυτό το παιχνίδι…». Η σημασία της νίκης είναι άλλωστε γνωστή σε όλους μέσα στην ομάδα.

Ο Μανουέλ Μασάδο τον περιμένει αύριο στην προπόνηση και θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση του Φατί και αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top