Ο τυφώνας Μίλτον θέτει στον αέρα τη διεξαγωγή του αγώνα Βενεζουέλα – Αργεντινή

Προβλήματα στο ταξίδι της εθνικής Αργεντινής προκαλεί ο τυφώνας Μίλτον, λίγες μόλις ώρες πριν από την αναμέτρηση κόντρα στη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον αέρα βρίσκεται η αναμέτρηση της Βενεζουέλας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω του τυφώνα Μίλτον, ο οποίος ετοιμάζεται να πλήξει το Μαϊάμι.

Η αποστολή της Αλμπισελέστε βρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ ενόψει του αγώνα, όμως ο τυφώνας έχει προκαλέσει προβλήματα στις αεροπορικές πτήσεις.

Την Τρίτη μάλιστα δεν επιτρεπόταν καμία κανένα ταξίδια από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, με την αποστολή της Αργεντινής να επιχειρεί να πετάξει την Τετάρτη, δίχως όμως επιτυχία.

Πέρα από τον τυφώνα που προκαλεί ήδη αρκετά προβλήματα, η Αργεντινή έχει ένα ακόμα λόγω των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Βενεζουέλας. Κι αυτό διότι δεν επιτρέπονται απευθείας πτήσεις από την Αμερική στη χώρα της Νότιας Αμερικής λόγω πολιτικής, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο το ταξίδι της Αλμπισελέστε.

Σε κάθε περίπτωση οι Αργεντίνοι θα πρέπει να βρουν άμεσα λύση στο πρόβλημα, καθώς η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ώρα Ελλάδος.

To Top