Ο Τζέιμς στο PRESSARIS: «Η Θεσσαλονίκη θα ανήκει στον Άρη για σήμερα και για πάντα!»

Ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από τον Άρη δεν άρμοζε στην αγάπη που του έδειξαν οι φίλοι της ομάδας στο διάστημα που φόρεσε την φανέλα της. Ο Ντόμινικ Τζέιμς όμως νιώθει ακόμα μέλος αυτής της «οικογένειας», όπως χαρακτήρισε και ο ίδιος τα στεγανά της ομάδας και χάρηκε και αυτός με την καρδιά του τη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου. Τα λόγια του έκρυβαν και μια μετάνοια, μια “τρέλα”, που έφυγε από την ομάδα…

Ο Αμερικανός βρίσκεται στην Παρτιζάν, εγκαταλείποντας τον Άρη, όπως ο ίδιος όμως είπε νιώθει ακόμα μέλος της οικογένειας των κίτρινων! “Ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά. Και μπορώ να σου πω πως είμαι απερίγραπτα περήφανος για την ομάδα. Ακόμα νιώθω μέλος αυτής της «οικογένειας». Γιατί αυτό που δημιουργήσαμε όλα τα παιδιά έμοιαζε με οικογένεια. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω τα παιδιά και να μιλάω μαζί τους όπως κάνουν και αυτοί το ίδιο”, είπε αρχικά και συμπλήρωσε: “Γι’ αυτό σου λέω ότι ήμασταν οικογένεια γιατί ο καθένας υποστήριζε τον άλλο χωρίς να τον νοιάζει τίποτε άλλο. Η Θεσσαλονίκη θα ανήκει στον Άρη για σήμερα και για πάντα. Τα παιδιά άξιζαν τη νίκη και εγώ θα είμαι δίπλα τους σε κάθε νίκη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στον Άρη. Είναι η οικογένεια μου, οι φίλοι μου και τα αδέρφια μου”.

Ο Τζέιμς μάλιστα δεν παρέλειψε να επικοινωνήσει και με κάποιους πρώην συμπαίκτες του για τους οποίους μας είπε: “Μίλησα με τον Νταν, τον Μπου και τον Σαμ και τους έδωσα πολλά συγχαρητήρια. Το μπάσκετ ξεπερνά πολλές φορές τα παρκέ και σου δίνει την ευκαιρία να σχηματίσεις σε μία ομάδα τη νέα σου οικογένεια”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top