Ο «τελευταίος χορός» για Σηφάκη με φανέλα βασικού

Ο Μιχάλης Σηφάκης ετοιμάζεται να ξαναφορέσει την αγαπημένη του φανέλα με το νούμερο 13 και να υπερασπιστεί την εστία του Άρη στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα… Αυτή η επιστροφή θα αποτελέσει και τον «τελευταίο χορό» με τους κίτρινους και θα κλείσει μια καριέρα τεσσάρων χρόνων στην ομάδα…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 

Ο Κρητικός πορτιέρο, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα βασικός κάτω από τα δοκάρια του Άρη στο ματς με την Κέρκυρα. Θα είναι ουσιαστικά ένας έμμεσος αποχαιρετισμός σε μια «σχέση» που πέρασε από χίλια κύματα.

Από τα πρώτα χαμόγελα, τις μέρες τις αναμονής για μια ευκαιρία, την καθιέρωση στην βασική ενδεκάδα, την άνοδο και την… απογείωση με τις εμφανίσεις του (ειδικά στο Γιουρόπα λιγκ), οι οποίες τον “έφεραν” μέχρι την Εθνική σε θέση βασικού. Αλλά και στη συνέχεια, την περιπέτεια με τον τραυματισμό του, το τάιμινγκ που αποφάσισε να εγχειριστεί, τις δηλώσεις για τους οργανωμένους οπαδούς, την προσφυγή… Μια τετράχρονη παρουσία, σωστό εκκρεμές.

Όπως είναι γνωστό, ο Σηφάκης πριν μερικές βδομάδες εξεδήλωσε και ο ίδιος την πρόθεσή του να αποχωρήσει (τόνισε τη διάθεσή του να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό) αντιλαμβανόμενος ότι δεν υπάρχουν περιθώρια να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης με δεδομένα τις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά και την διατάραξη των σχέσεων του με τον κόσμο της ομάδας. Η αποχώρησή του είναι εδώ και καιρός δεδομένη και αναπόφευκτη…

Ο 28χρονος πορτιέρο, υπερασπίστηκε την εστία του Άρη σε 74 αγώνες πρωταθλήματος στα τέσσερα χρόνια που ήταν στο σύλλογο:

2008-09: 24 αγώνες

2009-10: 25 αγώνες

2010-11: 22 αγώνες

2011-12: 3 αγώνες 

To Top