Ο Στυλιάρας «σφυρίζει» με ΟΦΗ και ξυπνά δυσάρεστες μνήμες (videos)

Ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει τη μεθαυριανή αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ. Φέτος έχει «σφυρίξει» στο εντός έδρας ματς των «κίτρινων» με την Ξάνθη (0-0) και στην ήττα στην Κέρκυρα (1-0), ενώ πρόσφατα είχε ανεχθεί τις ύβρεις και προκλήσεις του Μπόλονι, ως τέταρτος διαιτητής στο ντέρμπι της Τούμπας. Μοιραία ξυπνά δυσάρεστες μνήμες…

Βοηθοί του Στυλιάρα στο ματς με τον ΟΦΗ θα είναι ο Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας) και ο Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Ρούσσος – Μπεκερτζής από τον σύνδεσμο Πρέβεζας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Μπερσής του συνδέσμου Αρκαδίας.

Ο Στυλιάρας «σφύριξε» φέτος δύο φορές σε ματς των «κίτρινων». Τελευταίο χρονικά ήταν το παιχνίδι του Άρη, μέσα στην Κέρκυρα, στην ήττα με 1-0 από την ομάδα των Φαιάκων. Ήταν ο διαιτητής της τελευταίας ήττας, που έφερε τη φυγή Πρόμπιερζ και μετά την οποία ξεκίνησε το αήττητο σερί του Άρη επί εννιά αγώνες. Δεν απέφυγε, πάντως, τα λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο στο παιχνίδι της Κέρκυρας.
 
Ο Στυλιάρας είχε σφυρίξει και το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και την Ξάνθη (0-0). Με υπερβολικό τρόπο έβγαλε εύκολα την κόκκινη από την τσέπη του, αποβάλλοντας τον Καστίγιο αδικαιολόγητα στο 83′. Ο Μεξικανός ήταν γυρισμένος στην εστία κι εκτός περιοχής (στο ημικύκλιο) και ο Βιβιανί εκτέλεσε το βολέ στην πλάτη του! Ο  Στυλιάρας χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε δεύτερη κίτρινη στον αρχηγό του Άρη, αφήνοντας τους «κίτρινους» με δέκα παίκτες! Εκείνη ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του, που βρέθηκε στον δρόμο του Άρη. 

Παράλληλα, ήταν ο τέταρτος διαιτητής στο πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, όπου ο Μπόλονι έδειξε το επίπεδό του, βρίζοντας τον Στυλιάρα επειδή εκείνος του ζήτησε να επιστρέψει στη θέση του και ότι δεν μπορεί να περιφέρεται… όπως γουστάρει. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στο 14′ και οι κάθε άλλο παρά κόσμιες διαμαρτυρίες του Ρουμάνου τεχνικού προς τον 4ο διαιτητή κατέληξαν με το χυδαίο «fuck off»…

Ο Στυλιάρας κατάγεται από την Ναύπακτο, γυμναστής στο επάγγελμα και ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, είναι 36 χρόνων (28/12/1976) και βρίσκεται για δεύτερη φορά στην πρώτη κατηγορία, αφού έκανε για πέντε χρόνια το… αγροτικό του. Ντεμπούτο στις επαγγελματικές κατηγορίες έκανε στις 25/9/2002 στο παιχνίδι της Γ’ Εθνικής Λύκοι – Μαρκό (0-0) και μέσα σε δυο χρόνια πήρε το βάπτισμα του πυρός για την Α’ Εθνική. 

Σφύριξε για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ιωνικός 3-0 (19/9/2004) και μετά από δυο χρόνια, 11 διαιτησίες και αρκετά… φαλτσοσφυρίγματα, υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν το Αιγάλεω – Καλαμαριά 0-0 (26/2/2006). Στη Β’ Εθνική έκατσε πέντε χρόνια. Πέρσι διαιτήτευσε 20 αγώνες και βραβεύτηκε ως δεύτερος καλύτερος διαιτητής της Football League.

Τα στιγμιότυπα του Άρης – Ξάνθη 0-0 και η… αποβολή – εφεύρεση του Καστίγιο (στο 3:20):
{youtube}iZWCS3pk6mM|640|360|1{/youtube}

Το αποκαλυπτικό βίντεο, με το «fuck off» του Λάσλο Μπόλονι προς τον αδρανή Στυλιάρα, στην Τούμπα:
{youtube}WIXyNpY3XCU|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top