Ο Σηφάκης για τον Άρη, την Εθνική, τον τραυματισμό του

Ο Μιχάλης Σηφάκης αυτή τη φορά δεν έκανε δηλώσεις, αλλά… έγραψε! Ο διεθνής τερματοφύλακας έγραψε σε blog σε αθλητική ιστοσελίδα, αναφερόμενος, στον Άρη, την Εθνική, αλλά και τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά το blog του Σηφάκη:

«Αν και θα προτιμούσα το πρώτο μου blog μέσα απο την ιστοσελίδα του www.infootball.gr να έχει πιο πολύ αθλητική χροιά, δυστυχώς η επικαιρότητα δεν μου το επιτρέπει. Tα όσα διαδραματίστηκαν στο Ο.Α.Κ.Α. την Kυριακή θα έχουν αντίκτυπo σε πολλούς ποδοσφαιριστές και προπονητές.

Δυστυχώς ήδη λόγω της οικονομικής κρίσης πολλοί ποδοσφαιριστές δεν σκέφτονται να έρθουν στην Ελλάδα, με γεγονότα σαν αυτά της Κυριακής και αυτοί που βρίσκονται εδώ δύσκολα θα θέλουν να μείνουν, όχι μόνο οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες.

Ελπίζω και εύχομαι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος να μην επηρεαστεί και άλλο. Τόσο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής όσο και ο Έλληνας φίλαθλος, αξίζουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και μια καλύτερη αντιμετώπιση.

Προσωπικά είμαι ευτυχής που ξεπέρασα τον τραυματισμό μου τελείως και το μόνο που σκέφτομαι είναι να πετύχω με την ομάδα μου τον στόχο των play off  και μέσα απο την ομάδα να βρεθώ στα γήπεδα του EURO.

Τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που μου δείξατε κατά την περίοδο του τραυματισμού μου, είναι κάτι που το εκτιμώ ιδιαίτερα».
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!


To Top