ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ρωμανίδης “έζησε” ξανά το έπος του 1987 (photos)

Ο Μιχάλης Ρωμανίδης έχει ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές ως αθλητής τόσο με τη φανέλα του Άρη, στον οποίο ήταν μέλος της ομάδας της Αυτοκρατορίας όσο και με την Εθνική ομάδα, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Η παλιά δόξα των κιτρινόμαυρων βρέθηκε χθες Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ελλάδας με τις Μπαχάμες, στο πλαίσιο του τουρνουά Ακρόπολις. Επιστρέφοντας στο τόπο του θριάμβου του 1987 περπάτησε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που έχει στηθεί ενόψει Προολυμπιακού Τουρνουά. Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες από μεγάλες στιγμές της Εθνικής, που προκαλούν… δέος.

Ο Μιχάλης Ρωμανίδης, που πλέον έχει τον ρόλο του ειδικού συμβούλου στον Άρη, φωτογραφήθηκε δίπλα σε μια από τις ιστορικές φωτογραφίες, οι οποίες κοσμούν τους διαδρόμους του ΣΕΦ.

Μάλιστα, συνάντησε στο διάδρομο και έναν από τους πρωταγωνιστές της επόμενης… χρυσής γενιάς της Εθνικής και του ελληνικού μπάσκετ, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον οποίο φωτογραφήθηκαν.

To Top