Ο Πρίττας στον… δρόμο του Γιάκομπ, σε αναμονή ο Παναιτωλικός

Όλα δείχνουν ότι ο Σάκης Πρίττας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, βαδίζοντας στον δρόμο του Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος είναι η πρώτη αποχώρηση ενόψει του Ιανουαρίου. Στην περίπτωση του Πρίττα δεν είναι πάντως, δική του επιλογή, όπως έγινε με τον Ρουμάνο, αλλά του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Ο Πολωνός συνεχίζει να έχει εκτός ομάδας τον Πρίττα, δεν τον υπολογίζει, ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την θέση, εφόσον δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του, ότι καλύτερο είναι να αποχωρήσει και η διοίκηση εκ των πραγμάτων προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή για την λύση της συνεργασίας.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ ο παίκτης εδώ και καιρό προπονείται μόνος του, δεν έχει αλλάξει η στάση του Πρόμπιερζ, ενώ από την πλευρά της διοίκησης τέθηκε το θέμα προς συζήτηση με τον προπονητή. Ο τελευταίος δεν αλλάζει στάση…
Με δεδομένο ότι πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ο παίκτης έχει προτάσεις στα χέρια του, οι δυο πλευρές ξεκίνησαν ένα νέο κύκλο συζητήσεων που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σύντομα στο τέλος της συνεργασίας με τρόπο φιλικό, κάτι που επιθυμούν παίκτης και διοίκηση.

Ανοιχτό σημείο συζήτησης, το οποίο πρέπει να τακτοποιηθεί είναι τα χρήματα που οφείλονται στον 32χρονο μέσο, τόσο από την περσινή όσο και από τη φετινή χρονιά.

Εφόσον βρεθεί κοινό σημείο και η φόρμουλα τακτοποίησης του οικονομικού τότε θεωρείται θέμα χρόνου να βγει το διαζύγιο.

Ο Πρίττας σύμφωνα με πληροφορίες έχει κινήσει το ενδιαφέρον σε 2-3 ομάδες (άλλωστε είναι δεδομένη η αγωνιστική του αξία…), ανάμεσα στις οποίες είναι και ο Παναιτωλικός, ο οποίος τον έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top