Ο Πουλίδο στο PRESSARIS για την πρόκληση του Άρη και τον κόσμο της ομάδας (photos)

Είναι ο μόνος ξένος στην νέα ομάδα του Άρη… Ο Ρουμπέν Πουλίδο, η μία από τις τρεις μεταγραφές ανεξάρτητα από ηλικία και εθνικότητα, δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και να αγωνιστεί! 

Προς το παρόν ήταν για μια ακόμη φορά στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης ως παίκτης του Άρη, προκειμένου να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη νεοφώτιστη Βέροια. Στις κερκίδες πριν μπει στη “μάχη” και στο χορτάρι.
Ο 33χρονος Ισπανός, ο οποίος δεν έχει δώσει ακόμα το “παρών” σε κανένα τεστ προετοιμασίας λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, μίλησε στο PRESSARIS στο ημίχρονο του αγώνα εναντίον της Βέροιας, εκδηλώνοντας την μεγάλη του επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα του «θεού του πολέμου» μπροστά στο “καυτό” αυτό κοινό.

Ο Πουλίδο, ο οποίος συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις, βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο αποθεραπείας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την προσεχή Παρασκευή. Μάλιστα, αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ακολουθήσει την “κίτρινη” αποστολή στην Αιώνια Πόλη, για το φιλικό της Κυριακής κόντρα στη Ρόμα στο Ολίμπικο, κάνοντας έτσι την παρθενική του εμφάνιση ως… Αρειανός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κίτρινων”, εξομολογήθηκε ότι: «είμαι πανευτυχής που βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο, καθώς από την περσινή ακόμα σεζόν που αγωνιζόμουν στον Αστέρα Τρίπολης, είχα μείνει έκπληκτος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στις κερκίδες του γηπέδου οι φίλαθλοι της ομάδας». Όταν μιλούσε για τον κόσμο της ομάδας και την νέα πρόκληση του Άρη δεν έκρυβε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί… Όλα δείχνουν ότι η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει.

 

To Top