Ο πατέρας του Εμπαπέ αγόρασε πάνω από 100 φανέλες του γιου του, από τη μπουτίκ της Ρεάλ

Η παράκρουση για τον Κιλιάν Εμπαπέ την ημέρα της παρουσίασής του από την Ρεάλ ήταν τόσο μεγάλη, ώστε ο πατέρας του να αγοράσει πάνω από 100 φανέλες των μερένγκες με το όνομα του Γάλλου σούπερ σταρ από την επίσημη μπουτίκ του συλλόγου.

Η Ρεάλ παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) τον νέο σούπερ σταρ της, Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον καλωσορίζει “στην μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο” και το κοινό των Μαδριλένων να τον επευφημεί και να… παραληρεί.

Οι 80.000 άνθρωποι που βρέθηκαν στις εξέδρες του “Μπερναμπέου” δημιούργησαν μία άκρως φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που ξετρέλανε τον Γάλλο, ενώ ο ενθουσιασμός ήταν τέτοιος ώστε στην επίσημη μπουτίκ της Ρεάλ να δημιουργηθεί πανικός, με ουρές για την απόκτηση μίας φανέλας με το όνομα του Εμπαπέ.

Εκείνος πάντως που έκανε τα περισσότερα έξοδα για χάρη του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας ήταν ο πατέρας του, Βίλφριντ (παρών στην παρουσίαση μαζί με τη μητέρα του παίκτη), ο οποίος αγόρασε περισσότερες από 100 φανέλες του γιου του με τη φανέλα της Ρεάλ σύμφωνα με video που ανέβασε χρήστης του Tik Tok.

Στο συγκεκριμενο video, ο πατέρας του Εμπαπέ εμφανίζεται να περιμένει στα ταμεία για να πληρώσει έχοντας πάρα πολλές σακούλες με εμφανίσεις του παίκτη, για να αναλάβει κατόπιν τη συνοδεία του η αστυνομία από τη στιγμή που τον αναγνώρισαν φανς της Ρέαλ και θέλησαν να τον πλησιάσουν.

To Top