Ο ΠΑΣ θέλει Αυλωνίτη αν μείνει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό

Την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη κοιτάζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να είναι έτοιμοι να κινηθούν αν ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός μείνει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν σταματάνε τις προσπάθειες ενίσχυσης της ομάδας. Μια ενίσχυση που είναι απαραίτητη προκειμένου το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου να μπορέσει να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να έχει ελπίδες για την σωτηρία. Ήδη παίκτες του ΠΑΣ είναι ο Γκέργκελι Νάγκι που παίρνει τη θέση του Μπόρις Κλέιμαν που με την σειρά του δόθηκε δανεικός στα Χανιά, αλλά και ο 25χρονος Άγγλος εξτρέμ, Ζόρντι Οσέι-Τούτου. Επίσης ταξιδεύει για Ελλάδα και ο 29χρονος Αργεντινός μέσος, Σαντιάγκο Ροζάλες.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς είναι σίγουρο πως θα αποκτηθεί και ένας στόπερ. Βασικός υποψήφιος είναι ο Σπύρος Ρισβάνης του οποίου η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο 30χρονος στόπερ φαίνεται να έχει σε προτεραιότητα το εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Ηπειρώτες σκοπεύουν να σταματήσουν την προσπάθεια απόκτησής του.

Ωστόσο φαίνεται να κοιτάζουν και μια άλλη περίπτωση Έλληνα στόπερ. Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός το τελευταίο διάστημα φαίνεται να μην είναι στα πλάνο του Πάμπλο Γκαρσία στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο έχει αγωνιστεί φέτος σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου. Αν τα «λιοντάρια» αφήσουν ελεύθερο τον Τάσο Αυλωνίτη τότε το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων» αναμένεται να πάρει και επίσημο χαρακτήρα. Το σίγουρο ξαναλέμε είναι πως στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν στόπερ που θα μπορεί να κάνει την διαφορά και μαζί με Εραμούσπε, Παντελάκη, αλλά και Μπακαδήμα να φτιάξουν μια δυνατή τετράδα στα μετόπισθεν.

To Top