ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παπαθεοδώρου επιτέλους μίλησε! Ο Άρης τρεις αγώνες σε οκτώ μέρες, μετά την απραξία των 23 ημερών


Ο Άρης μετά από απραξία 23 ημερών θα κληθεί να δώσει τρεις αγώνες σε διάστημα οκτώ ημερών.

Όπως τόνισε χθες ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, προπονητής του Προμηθέα, αντιπάλου του Άρη στα πλέι οφ, “Εγώ δεν θυμάμαι όταν έπαιξε το Περιστέρι και ο Προμηθέας προημιτελικό να διακόπηκε το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς γιατί παίξαμε την Κυριακή με τον Άρη και την Τετάρτη με τη Μάλαγα; Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το Final Four; Μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θέλουν να πάνε; Το Περιστέρι γιατί έπαιξε κανονικά; Ο Άρης όταν ήταν να πάει στους “8” του Eurocup, που επίσης έκανε πολύ καλή πορεία. Γιατί δεν διακόπηκε το πρωτάθλημα”.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν, λόγω του κακού προγραμματισμού του ΕΣΑΚΕ που άφησε τις ομάδες για ένα τόσο μεγάλο διάστημα, χωρίς επίσημο παιχνίδι.

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τη Δευτέρα (13/05, 17:15) τον Παναθηναϊκό, για την 5η και τελευταία αγωνιστική του έξτρα γύρου του πρωταθλήματος (Top Six).

Την προσεχή Παρασκευή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αθήνα ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”, στον πρώτο αγώνα της πρώτης φάσης των πλέι οφ και τη μεθεπόμενη Δευτέρα (20/05) θα φιλοξενήσει την ομάδα της Πάτρας, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς

To Top