Χωρίς κατηγορία

Ο Ούγγρος Βαντόζ ο… εκλεκτός του Κατσαβάκη- Προηγείται η μάχη της επιβίωσης!

Στην τελική τους ευθεία μπαίνουν τα μεταγραφικά του Άρη. Σε ότι αφορά την επίθεση ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι μια από τις περιπτώσεις που ξεχώρισαν. Σε ότι αφορά το κέντρο εκτός από τον πορτογάλο Κούρτο, για τη θέση του αμυντικού μέσου προτάθηκε η περίπτωση του Ούγγρου Κριστιάν Βαντόζ. Είναι αυτή που ξεχώρισε ο Κατσαβάκης. Όλα αυτά όμως ενώ προηγείται η επιβίωση του Άρη!

Ο 27χρονος παίκτης, γεννημένος στις 3 Μαΐου του 1985 στη Βουδαπέστη, αγωνίστηκε πέρσι στην Ναιμέγκεν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και μάλιστα ήταν από τα βασικά της στελέχη με 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Θεωρείται πολύ καλή περίπτωση, ξεχώρισε μαζί με τον Κούρτο από τον Κατσαβάκη,αλλά είναι και από τις πιο υψηλές σε οικονομικό επίπεδο. Μαλιστα δείχνει να τον προτιμάει περισσότερο από τις άλλες επιλογές.

Ο Βαντόζ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της πατρίδας του και μάλιστα έχει σκοράρει κόντρα στην Εθνική μας ομάδα το καλοκαίρι του 2008 σε φιλικό παιχνίδι πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στα υπέρ του Βαντόζ ότι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση αμυντικό χαφ, αλλά και σε ένα πιο δημιουργικό λόγο βοηθώντας και μεσοεπιθετικά. Ο παίκτης προτάθηκε στους κίτρινους που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες μετά από την συνεργασία διοίκησης και προπονητή. Επαναλαμβάνουμε ότι τα μεταγραφικά θα έχουν βάση και ουσία, από τη στιγμή που ο Άρης κερδίσει την μάχη της επιβίωσης. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει η έμπρακτη βοήθεια από τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας.

To Top