Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Αθανασίου του Ατρομήτου

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει του Ιανουαρίου φαίνεται πως είναι κοντά να ολοκλήρωσει ο Ολυμπιακός, αφού πλησιάζει στην απόκτηση του Νίκου Αθανασίου από τον Ατρόμητο.

Ο 23χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου έχοντας παίξει και στα οκτώ παιχνίδια της ομάδας την φετινή σεζόν, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι κι έτσι το «αστέρι» είναι λογικό να συζητάει την πώλησή του.

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος βρισκόταν από το καλοκαίρι στα υπόψιν των Πειραιωτών, όμως τότε τελικά είχε παρθεί απόφαση να μην γίνει εν τέλει κίνηση, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αποφασίζει να μείνει με Ορτέγκα και Αποστολόπουλο.

Φαίνεται όμως πως τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και γι’ αυτό αποφασίστηκε να κινηθεί η ομάδα για έναν ακόμη παίκτη στην συγκεκριμένη θέση, ο οποίος τελικά θα είναι ο Νίκος Αθανασίου. Να σημειώσουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν και τις περιπτώσεις άλλων Ελλήνων παικτών.

To Top