Ο Οικονομίδης βρίσκεται σε… άλλο κόσμο! Χαρακτήρισε την Α1… ανταγωνιστική!

Σε… άλλο κόσμο βρίσκεται ο Βασίλης Οικονομίδης! Χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και πως δεν έχει καμία σχέση με την Αδριατική Λίγκα ή το πρωτάθλημα Γερμανίας… Ανταγωνιστικό προς το παρόν είναι ως προς το πόσοι παίκτες φεύγουν από τις ομάδες και πόσες ομάδες δεν μπορούν να πληρώσουν εξαιτίας της δικής του κωλυσιεργίας.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έδωσε το παρών στην σύσκεψη που συγκάλεσε η Ευρωλίγκα για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων στην Βαρκελώνη. Εκεί ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου είπε ότι το πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι κούρσα για δύο και ο Οικονομίδης διαφώνησε! “Προφανώς η πληροφόρησή σας για το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι σωστή. Θα μπορούσατε να είχατε καλύτερη, από μένα, αν θέλατε. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό, απ’ ότι το παρουσιάζετε. Και σίγουρα δεν είναι Αδριατική λίγκα ή πρωτάθλημα Γερμανίας”, φέρεται να είπε ο κ. Οικονομίδης.

Αλήθεια, τι θα γίνει με τα 500.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί και δεσμευτεί προσωπικά ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στις 11 ομάδες ως προσθήκη στο ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων;

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top