Ο Ντέιβις αποκαλύπτει πώς «φτιάχτηκε» για το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Μέσα από βιντεάκια στο youtube με νίκες του Άρη επί του ΠΑΟΚ και την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργείται “φτιάχτηκε” για τον χθεσινό αγώνα! Το δήλωσε ο ίδιος στο PRESSARIS μια μέρα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση!

Ο Ρον Ντέιβις πιστοποίησε σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο όσον αφορά το επιθετικό παιχνίδι του Άρη. Πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και με τους 22 πόντους που σημείωσε οδήγησε την ομάδα του σε μία νίκη που εκτός από βαθμολογικά οφέλη θα βοηθήσει σημαντικά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκρυβε πολλές ιδιαιτερότητες και ο Aμερικανός γκαρντ άκουσε πολλά από τους έλληνες συμπαίκτες του.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Το βράδυ πριν από το παιχνίδι ζήτησε από τον ατζέντη του, να του στείλει κάποια βίντεο στο youtube για να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι τι θα συνέβαινε μερικές ώρες μετά στο Παλέ. “Πράγματι τα βιντεάκια που παρακολούθησα στο με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για τους φιλάθλους μας. Άκουσα πολλά πράγματα για αυτό το παιχνίδι και ήθελα να δω τι σημαίνει για τους φιλάθλους μας να κερδίζεις ένα τέτοιο ματς”, τόνισε στο PRESSARIS ο 31χρονος παίκτης και συμπλήρωσε: “Στα βιντεάκια που παρακολούθησα είδα το γήπεδο γεμάτο με τους φιλάθλους μας να δημιουργούν εκρηκτική εμφάνιση. Κάτι τέτοιο περίμενα να δω σήμερα και το είδα. Βέβαια στα βίντεο που είδα τα χαρτάκια ήταν πολλά περισσότερα αλλά αυτό μικρή σημασία έχει…”

Ο Ντέϊβις μάλιστα υποστήριξε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί τέτοια βίντεο πριν τα παιχνίδια: “Με βοήθησαν αρκετά και θα συνεχίσω να το κάνω. Για εμάς που δεν ξέρουμε τι σημαίνουν τέτοια παιχνίδια αυτή είναι η καλύτερη προετοιμασία”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top