ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Νίκος Γκάλης συναντά τον Τόνι Κούκοτς! Μια αγκαλιά με τεράστια μπασκετική λάμψη! (video)

Σπουδαία στιγμή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς ο μεγάλος Νίκος Γκάλης είχε μια θερμή αγκαλιά με τον επίσης σπουδαίο Τόνι Κούκοτς.

Οι δύο θρύλοι του αθλήματος συναντήθηκαν την Τετάρτη (4/9) σε δεξίωση που έγινε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, η οποία έγινε στο πλαίσιο του φιλικού προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (5/9).

Οπως βλέπετε από την ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Γκάλης στο προφίλ του στο instagram o κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και ο Κροάτης πρωταθλητής NBA με τους Σικάγκο Μπουλς του Τζόρνταν, είχαν μια θερμή αγκαλιά και μια εξίσου θερμή κουβέντα.

Να προσθέσουμε ότι στο φιλικό για τον Ντράζεν θα δώσει το παρών και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος προσκλήθηκε επίσης από τον αδελφό του αδικοχαμένου αθλητή, Άτσο Πέτροβιτς.

Θυμίζουμε οτι πριν από λίγα χρόνια ο Κούκοτς είχε αποθεώσει τον Γκάλη σε ένα ντοκιμαντέρ και ο θρύλος του Άρη και του ελληνικού μπάσκετ τον είχε ευχαριστήσει μέσω ανάρτησης γράφοντας «μόνο σεβασμός και εκτίμηση στον μεγάλο Τόνι Κούκοτς. Σε ευχαριστώ φίλε μου».

 

To Top