ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μόντσου υπέγραψε για πέντε χρόνια στον Άρη

Ποδοσφαιριστής του Άρη με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Μόντσου Ροντρίγκεθ. Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Μόντσου έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη από τη Βαλιαδολίδ. Πέρασε σήμερα με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενώ ρυθμίσταν και οι τελικές λεπτομέρειες σε ότι αφορά τα διαδικαστικά. Έτσι ανακοινώθηκε και επίσημα από τους κιτρινόμαυρους, ενώ θα βρεθεί στη σημερινή προπόνηση του Άρη γνωρίζοντας τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ.

Ο Άρης αποκτά τον Ισπανό μέσο με μεταγραφή, από την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει για την καταβολή ενός ποσού της τάξης των 3.600.000 ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος του παίκτη, μαζί με τις δικές του απολαβές για την επόμενη τετραετία, θα φτάσει στα 7.000.000 ευρώ, γεγονός που τον καθιστά ως την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας των κιτρινόμαυρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Monchu με μεταγραφή από την Real Valladolid για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Ramón Rodríguez Jiménez (Monchu), όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στην ισπανική πόλη Πάλμα της Μαγιόρκα στις 13 Σεπτεμβρίου 1999.

Ο Ισπανός μέσος ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της RCD Mallorca, εντάχθηκε από την ηλικία των 12 ετών στην περίφημη ποδοσφαιρική σχολή της Barcelona.

O Monchu πέρασε από όλα τα ηλικιακά επίπεδα της «La Masia», φτάνοντας το 2017 μέχρι τη Barcelona B (66 συμμετοχές, 13 γκολ, 7 ασίστ).

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Barcelona έγινε το 2020 στη φάση των «16» του Champions League με αντίπαλο τη Napoli.

Την επόμενη σεζόν ο Monchu αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού με τη φανέλα της Girona (43 συμμετοχές, 3 γκολ, 1 ασίστ) στη La Liga 2.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Monchu άφησε τη Barcelona, μετά από δέκα χρόνια, με τη Granada να τον εντάσσει στο δυναμικό της. Μετά από 16 εμφανίσεις με τη φανέλα της Granada στη La Liga, o Monchu παραχωρήθηκε αρχικά με τη μορφή δανεισμού και έπειτα με μεταγραφή στην Real Valladolid.

Με τη φανέλα της o Monchu αγωνίστηκε 92 φορές (11 γκολ, 9 ασίστ) συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να ανέλθει δύο φορές στη La Liga τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Σε ηλικία 24 ετών ο Monchu αφήνει για πρώτη φορά την Ισπανία και πλέον ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Bienvenido, Monchu!

To Top