Ο μόνος που διασώθηκε, αλλά δύσκολα θα μείνει

Αν υπήρχε ένας παίκτης του Άρη στο γήπεδο που έπαιξε σαν παίκτης του Άρη και δεν περπατούσε σήμερα στο “Ανδρέας Παπανδρέου” αυτός ήταν ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Επειδή, όμως, η χρονιά τελείωσε ουσιαστικά σήμερα, ο Έλληνας γκαρντ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους κίτρινους για την Ιταλία.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τσαλδάρη από την Βενέτσια του Αντρέα Ματσόν, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας γκαρντ παρέμεινε (όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε μετά από αγώνες στην Αθήνα) στην πρωτεύουσα και σήμερα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξει να έχει μια επαφή με τη διοίκηση και προφανώς θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει… στόχος, οπότε είναι πολύ πιο πιθανό ο 32χρονος γκαρντ να λύσει το συμβόλαιό του και να πάει να ολοκληρώσει την φετινή χρονιά στην Ιταλία.

Ακόμα και έτσι, έχοντας σε θεωρητική βάση πιο… εξασφαλισμένο μέλλον, αφού είχε προτάσεις να συνεχίσει την καριέρα του, ο Τσαλδάρης ξεχώρισε σαν “τη μύγα μες το γάλα” σήμερα κόντρα στο Περιστέρι, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο είναι επαγγελματίας, αλλά τιμάει και με το παραπάνω την φανέλα του Άρη.

To Top