Ο Μπουζάνης έφτασε στο Πράβετς! “Ξέρω τι ομάδα είναι ο Άρης και τι κόσμο έχει”

Ο Ντιν Μπουζάνης έφτασε στο Πράβετς πριν από λίγα λεπτά και πλέον από αύριο τίθεται στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου! Ο ομογενής από την Αυστραλία τερματοφύλακας αφίχθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην Σόφια και από εκεί οδικώς έφτασε στο Πράβετς συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Κώστα Ευθυμιάδη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Μούτα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπιζάνης τόνισε πως “είμαι χαρούμενος που θα παίξω στην Ελλάδα και εντάχθηκα στην οικογένεια του Άρη. Είναι μια μεγάλη ομάδα, είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι πρόκληση για μένα ο Άρης, γιατί ξέρω τι ομάδα είναι και τι κόσμο έχει”.

Στο σάιτ της ΠΑΕ τόνισε πως “είναι τιμή για μένα που θα αγωνίζομαι στον Άρη. Έχω το προνόμιο να έρθω στην χώρα καταγωγής της οικογένειάς μου και για να παίξω σ’ έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο, ο οποίος θα πρέπει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και δεν βλέπω κανέναν λόγο που να μην μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Νιώθω έτοιμος, θα δουλέψω σκληρά και θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε να αγωνιστώ σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια”.

 

To Top