Ο Μπατιόν έγραψε ιστορία στο «Λα Μπομπονέρα»! (photos – video)

Στην Αργεντινή το χαρακτήρισαν, ήδη, ως ένα από τα πιο αξέχαστα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής τους ιστορίας. Δεν είναι μικρό πράγμα, άλλωστε, να μπαίνουν εννιά γκολ! Η Ιντεπεντιέντε νίκησε με… 5-4 μέσα στο «καυτό» «Λα Μπομπονέρα» την Μπόκα Τζούνιορς και ο Ρομπέρτο Μπατιόν έγραψε μέρος από την… ιστορία!

Σε ένα από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά παιχνίδια όλων των εποχών, η Ιντεπεντιέντε επικράτησε της Μπόκα Τζούνιορς με 5-4 στο… κατακίτρινο «Λα Μπομπονέρα» για το πρωτάθλημα Κλαουσούρα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 (1’ Βιδάλ, 6’ Φερέιρα) και 3-1 (32’ Φαρίας), αλλά οι πρωταθλητές αντεπιτέθηκαν και προηγήθηκαν με 4-3 (12’, 51’ Ρονκάλια, 45’+1′ Ρικέλμε και 75’ Λεντέσμα). Ο τελευταίος λόγος, ωστόσο, ανήκε στην Εστουντιάντες, που με τον Ερνέστο Φαρίας να ολοκληρώνει χατ-τρικ «χτυπώντας» στο 90’ και το 90’+5’ υποχρέωσαν την Μπόκα Τζούνιορς στην πρώτη της ήττα μετά από 34 ματς πρωταθλήματος!

Με την Ιντεπεντιέντε αγωνίστηκε βασικός ο Ρομπέρτο Μπατιόν, πρώην μέσος του Άρη, έχοντας καθοριστική συμμετοχή στη νίκη της ομάδας του. Παρά τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Μπατιόν παρέμεινε στο τέλος της βαθμολογίας, ενώ η Μπόκα υποχώρησε στην 5η από την 3η θέση…
 
Απολαύστε τα γκολ:

{youtube}EstO2I67E6o|640|360|1{/youtube}

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη νίκη της Ιντεπεντιέντε του Ρομπέρτο Μπατιόν στο «Λα Μπομπονέρα»:
{gallery}siridis/battion_boca{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top