Ο Μπέβερλι έμεινε σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους συμπαίκτες του πριν από τον αγώνα με την Μπανταλόνα

Ο Πάτρικ Μπέβερλι επέστρεψε ως σταρ στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια στο NBA για χάρη της Χάποελ Τελ Αβίβ. Και, όπως φαίνεται, έχει και αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Η τελευταία απόδειξη για αυτό ήρθε από δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίαδας “sport5.co.il”, που αναφέρει ότι ο άλλοτε NBAερ γκαρντ έμεινε σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τους συμπαίκτες του στην Βαρκελώνη, πριν από την ήττα με 78-75 από την Μπανταλόνα για την πρώτη αγωνιστική του EuroCup.

Ο Μπέβερλι έδωσε κανονικά το παρών στις συγκεντρώσεις της ομάδας και στις προπονήσεις, αλλά το βράδυ έμεινε σε άλλο μέρος έπειτα από άδεια που πήρε. Ένας άνθρωπος της Χάποελ μάλιστα ανέφερε πως “είναι λίγο περίεργο και δεν έχει γίνει εδώ και χρόνια. Δεν το έχουμε συνηθίσει, αλλά σεβόμαστε τον Πάτρικ και ξέρουμε ότι έχει συνηθίσει διαφορετικά”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι επειδή ο Μπέβερλι θέλει να ηχογραφεί το podcast που διατηρεί με την ησυχία του, κάτι που αποτελούσε έναν από τους όρους της συμφωνίας του με την Χάποελ.

To Top