ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μοντόγια “συστήθηκε” ως αμυντικό χαφ και περιμένει το… reunion με τον Μάγιο!

“Ανάγκα και οι θεοί πείθονται…”. Ένα από τα συν του χθεσινού πρώτου φιλικού του Άρη επί Ολλανδικού εδάφους με την Άλκμααρ, ήταν το αγωνιστικό τρικ με τον Μάρτιν Μοντόγια.

Ο Ισπανός αμυντικός αγωνίστηκε “εξάρι” σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (έγινε αλλαγή για κάποια δευτερόλεπτα στο τέλος) και λειτούργησε θετικά.

Επί της ουσία κατέγραψε μια επιπλέον λύση “δια παν ενδεχόμενο”. Εμπειρία, όρεξη με πολλά τρεξίματα από τον Ισπανό που αποτέλεσε ένα “νέο” στοιχείο του Άρης της σεζόν 2024-25.

Όπως είπε και ο ίδιος οn camera: “Παίξαμε καλά δεν παρατήσαμε το παιχνίδι με μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς. Ναι, έπαιξα αμυντικό χαφ, έτρεξα πολύ, είμαι έτοιμος να παίξω σε αυτήν τη θέση εάν χρειαστεί”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μοντόγια διετέλεσε συμπαίκτης με τον προ των πυλών αμυντικό Ούγκο Μόγια. Ο Μάγιο είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας και συμπαίκτης στην Κ19 με τον νυν παίκτη του Άρη, που αγωνίζεται μάλιστα στην ίδια θέση, τον Μάρτιν Μοντόγια. Χθες, όταν ρωτήθηκε για τον Ούγκο Μάγιο είπε: “Είναι πολύ καλός παίκτης, έχουμε παίξει αντίπαλοι. Έχουμε την ίδια ηλικία, δεν γνώριζα ότι έχει συμφωνήσει με τον Άρη”.

To Top