Ο Μασάδο έβγαλε την αποστολή της… νίκης με 18 «πολεμιστές»

Ο κύβος ερρίφθη! Η αποστολή της… νίκης με 18 «πολεμιστές» ανακοινώθηκε από τον Άρη και τον Μανουέλ Μασάδο, με στόχο το τρίποντο στον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης (7.30μ.μ.).

Με μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη. Αμέσως μετά τον τέλος της προπόνησης ο Μανουέλ επέλεξε τους πιο ετοιμοπόλεμους και δεν έκανε την έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ανακοινώνοντας την αποστολή για το παιχνίδι. Παρόντες οι Βελλίδης, Καστίγιο, Ακόστα, Γιαννιώτας, αλλά και ο Παπαστεριανός.

Την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος, Πρίττας, Καπετάνος, Ντίκο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός.

Παρέμειναν εκτός για διάφορους λόγους οι Σολτάνι, Τόχα και Γιακούποβιτς.

Στο σχεδιασμό του αγώνα μπορεί ο Μασάδο να υπολογίζει και στους δυο διεθνής οι οποίοι έδωσαν κανονικά το παρόν στη προπόνηση. Ο Ράκι Φατί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού παρά την ταλαιπωρία της μετακίνησης. Ετοιμοπόλεμος δηλώνει και ο Γιάννης Γιαννιώτας καθώς έχει ξεπεράσει την κάκωση στη κνήμη.

Σκέψεις για βασικό σχήμα

Ο Μασάδο δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα. Πέρα από τις δοκιμές που επιχείρησε, σκέφτεται να ακολουθήσει συνταγή Τούμπας. Να χρησιμοποιήσει και πάλι τον Παπαζαχαρία μπροστά από τα στόπερ, δίνοντας βάρος στο κέντρο με μια τριάδα Φατι, Καπετάνου, Ούμπιντες και δυο προωθημένους, Τριανταφυλλάκο και πιο μπροστά Καστίγιο. Η τετράδα της άμυνας αναμένεται να είναι η ίδια, ενώ τα δοκάρια του Άρη θα υπερασπίσει ο Βελλίδης ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο 48ωρο.

Τη συνταγή αυτή χρησιμοποίησε εκτός από το τοπικό ντέρμπι και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Ξάνθης. Παράλληλα ο 57χρονος έχει επιλογές για να προχωρήσει σε αλλαγές με βάση την εξέλιξη του αγώνα, αλλάζοντας ουσιαστικά αγωνιστικούς προσανατολισμούς εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν.

 
 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top