Ο Μίσελ (ο γνωστός) βγάζει μάτια στην Αμερική!

Η ομάδα του Ντάλας οδηγεί την κούρσα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, είναι πρώτη στην δυτική περιφέρεια με 28 βαθμούς και πρώτη συνολικά και οφείλει πολλά γι’ αυτήν την πορεία στον Μίσελ! Ο πρώην παίκτης του Άρη είναι αυτός που έχει φτιάξει τα περισσότερα γκολ της ομάδας του Ντάλας και αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης!

Ο Μίσελ είναι υπεύθυνος για 11 από τα 27 γκολ του Ντάλας μέχρι σήμερα στην σεζόν και ήδη τα μέσα ενημέρωσης τον έχουν αναδείξει ως έναν εκ των κορυφαίων της αμερικανικής ομάδας. “Έχουμε παίκτες ψηλούς και καλοί στο παιχνίδι με το κεφάλι. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και στην συνέχεια”, είπε ο Μίσελ του οποίου τα “στημένα” είναι μακράν του δεύτερου τα καλύτερα στο MLS την φετινή χρονιά!

Εντυπωσιασμένος με τον πρώην παίκτη του Άρη είναι και ο τεχνικός του Ντάλας, Σέλας Χίντμαν: “Δεν το περιμέναμε αυτό. Ψάχναμε έναν αριστερό φουλ μπακ, τον είχα δει κάποιες φορές να παίζει και ως αμυντικός μέσος. Είτε ως αριστερό μπακ, είτε ο σέντερ μπακ, είτε ως αμυντικός μέσος, πρέπει να συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους να τον κρατάμε στο παιχνίδι για να μπορεί να εκτελεί όλες τις στημένες φάσεις. Αυτός είναι που κάνει τη διαφορά για να κερδίζουμε αγώνες”.

 

To Top