Ο Λάουντρουπ, ο Άρης και ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Μίκαελ Λάουντρουπ έχει ακουσθεί ουκ ολίγες φορές τα τελευταία τρία χρόνια, ως ένα από τα υποψήφια για τον πάγκο του Άρη. Λέγεται ότι έφτασε… κοντά στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά ο «γάμος» δεν έγινε ποτέ…

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Δανός προπονητής έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και η περίπτωση του θα εξεταστεί στην περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» ο Δανός τεχνικός είναι ένα από ονόματα που αρέσουν στην διοίκηση.
 
Ο Δανός τεχνικός είναι ελεύθερος, αφού μετά την Μαγιορκα δεν ανέλαβε καμιά άλλη ομάδα. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως θα είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Βαλβέρδε αφού η αγωνιστική του φιλοσοφία είναι η ίδια που έχει εμφυσήσει ο Ισπανός στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Λάουντρουπ ξεκίνησε ως προπονητής την καριέρα του στο πλευρό του Μόρτεν Όλσεν στον πάγκο της Εθνικής Δανίας (2000-2002). Στη συνέχεια εργάστηκε 4 χρόνια στην Μπόντμπι με την οποία κατέκτησε 1 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα Δανίας και 2 Σούπερ Καπ.

Το 2007 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χετάφε, οδηγώντας την μέχρι τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου, και στα προημιτελικά του Europa League, όπου αποκλείστηκε από την Μπάγερν. Το 2008 πήγε στην Σπαρτάκ Μόσχας, όπου δεν έμεινε περισσότερο από 7 μήνες.

Τον Ιούλιο του 2010 προσλήφθηκε στη Μαγιόρκα, την οποία και κράτησε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο αποχώρησε όταν απολύθηκε ο βοηθός του.
 

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να τον δούμε στην ελληνική Σούπερ λίγκα, στον πάγκο όχι του Άρη, αλλά της ομάδας της Πειραιά.

To Top