ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο κόσμος δίνει μήνυμα… κούπας στο κατάμεστο Χαριλάου

Η… τρέλα των φίλων του Άρη και τα όσα έχουν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα αναμένεται να φέρουν το βράδυ της Κυριακής ένα κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο κόσμος του Άρη περιμένει με λαχτάρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ήδη υπάρχει κινητικότητα στις τάξεις των φίλων της ομάδας με το στόχο να είναι ο εξής: “ούτε ένα απούλητο” προκειμένου να δοθεί το μπουστάρισμα στους παίκτες ενόψει του τελικού της 25ης Μαΐου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Στόχος για τους κιτρινόμαυρους άλλωστε είναι να συνεχιστεί το σερί νικών μετά τη Λαμία και κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά φυσικά να έρθει ο πολυπόθητος τίτλος του Κυπέλλου στο Χαριλάου.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν τεθεί στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τις τιμές να είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 3 15,00 €
ΘΥΡΑ 2 25,00 €
ΘΥΡΑ 9 30,00 €
ΘΥΡΑ 7 40,00 €
ΘΥΡΑ VIP («Άλκης Καμπανός») 125,00 €

* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1,2,3 και 10 ευρώ στις Θύρες 7,9.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.

Επίσης θα διατίθενται από τη Δευτέρα (13/05) από το ARIS F.C. Store (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Κυριακή 19/05 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

 

To Top