Ο κόσμος «γέμισε» από το πάθος και την ψυχή! Τέτοιον Άρη θέλει…

Είναι αλήθεια πως ο Άρης έκανε το καλύτερό του φετινό παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό. Ακόμα κι από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, οι φίλοι της ομάδας ήταν πιο ευχαριστημένοι από τη σημερινή εμφάνιση των παικτών. Είδαν θέληση, πάθος και αγωνιστική διάθεση κι αυτό τους γέμισε. Είναι σίγουρο, πως ακόμη κι αν ο Καστίγιο δεν έβαζε το δεύτερο γκολ, οι οπαδοί της ομάδας, πάλι θα χειροκροτούσαν τους ποδοσφαιριστές.

Διότι αυτοί που φορούσαν στο «Βικελίδης» τη φανέλα του Άρη, έδωσαν παραπάνω από το 100% των δυνάμεών τους. Οι «κίτρινοι» βάσει εικόνας και κυρίως βάσει στατιστικής έβαλαν μέσα στα… δίχτυα κυριολεκτικά τον Λεβαδειακό, παρόλα αυτά δεν έβαλαν την μπάλα στα δίχτυα, σε αναλογία με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Κι όμως ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος από το γήπεδο και γεμάτος, όσο ποτέ άλλοτε φέτος.

Ακόμη και με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Άρης πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, δεν έκανε την εμφάνιση που έκανε κόντρα στον Λεβαδειακό. Σαφώς και η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι άκρως αισθητή, όμως ήταν κάτι άλλο που μεγάλωσε τη νίκη κι έδωσε, άλλη διάσταση στο φτωχό 2-1.

Ήταν οι αντιξοότητες του αγώνα. Ήταν το 0-1 που ήρθε στη μία και μοναδική φάση των Βοιωτών στο ματς. Ήταν οι αποφάσεις του Θάνου (τουλάχιστον δύο πέναλτι αρνήθηκε). Όλα αυτά έφεραν τον Άρη σε πολύ δυσχερή θέση, όμως το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές και η ψυχή που κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αντικείμενο συζήτησης από τον κόσμο, μόλις τελείωσε το παιχνίδι.

Διότι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν αποδέχτηκαν το 1-1 σε καμία στιγμή και παρά τις ευκαιρίες που έχασαν. Δεν έδειξαν ηττοπάθεια και κυρίως δεν άφησαν καμία φάση. Έπεφταν συνεχώς με αυτοθυσία ώστε να κερδίσουν την μπάλα και να μην περάσει ο χρόνος. Τέλος, δεν έδειξαν αναρχία στο τέλος του αγώνα και μέχρι το 89’ έψαξαν με άκρως ορθολογικό τρόπο το γκολ. Έτσι μοιραία κι ο κόσμος μετά το τέλος αναρωτιόταν «που κρυβόταν αυτό το πάθος και η ψυχή τόσους μήνες»;

Προφανώς βέβαια κάποια πράγματα να είναι και θέμα προπονητή, με τον Μασάδο να δίνει στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον «κίτρινο» πάγκο το στίγμα του. Όπως και να έχει ο Άρης δείχνει ότι… αναπνέει ακόμα και αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα έχει πολλές πιθανότητες να μπει στην πεντάδα.

To Top