«Ο Κόκε… γουστάρει να γυρίσει στον Άρη!»

Την… τρελή επιθυμία του Κόκε να επιστρέφει στον Άρη επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο αδερφός και ατζέντης του 29χρονου Ισπανού άσου, Χοσέ Κοντρέρας, επιβεβαιώνοντας μάλιστα το ενδιαφέρον της ίδιας της ομάδας να τον επαναφέρει στις τάξεις της!

Ο Χοσέ Κοντρέρας μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, εξηγώντας πώς έχουν τα δεδομένα στην περίπτωση του πρώην αρχηγού των «κίτρινων».

«Το ότι έχουμε επαφές με τον Άρη δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο Σέρχιο έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους στον Άρη και μιλούν συχνά, με αρκετούς ανθρώπους από την ομάδα. Είναι λογικό οπότε να συζητούν για διάφορα θέματα», τόνισε αρχικά ο Κοντρέρας, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Φυσικά και ο Σέρχιο θέλει να επιστρέψει στον Άρη. Είναι οπαδός του Άρη και γουστάρει όσο τίποτα την ομάδα. Είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, θα ήθελε να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με την ομάδα κι αν θέλει ή μπορεί. Ακούγονται πολλά, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Σέρχιο, αλλά πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει».

To Top