Ο “κολλητός”… ανταπέδωσε την αφιέρωση στον “κολλητό”!

Ο Σάκης Κανούλας άνοιξε τον δικό του… λογαριασμό στα γκολ με τη φανέλα του Άρη. Το γκολ του στην Λιβαδειά ήταν το πρώτο, θέλει να πετύχει κι άλλα κι εύχεται τα επόμενα γκολ του να δώσουν στους κίτρινους χαρές και βαθμούς.

Ο 20χρονος επιθετικός, όπως όλοι είδαν, είτε εβρισκόμενοι μέσα στο γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε στο 40′ του αγώνα της Λιβαδειάς, κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες. Γκολ που αφιέρωσε στον “κολλητό” του, τον Γιάννη Γκέσιο. Όπως είναι γνωστό, ο Γκέσιος είχε προλάβει να αφιερώσει το δικό του γκολ στο παιχνίδι της Βέροιας (2-1) στον Κανούλα. “Για σένα κολλητέ μου”, είχε φωνάξει χαρακτηριστικά, λίγα δευτερόλεπτα αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ο Κανούλας του το… “φυλούσε”.

Μόλις είχε μάθει ότι θα ξεκινήσει βασικός στην Λιβαδειά, είπε στον Γκέσιο ότι σε περίπτωση που σκοράρει, θα του το αφιερώσει. Όπως κι έγινε. Μόλις σκόραρε, ο Γκέσιος του φώναξε: «εδώ είμαι, εδώ είμαι» και ο Κανούλας τήρησε την υπόσχεσή του…

Όμορφες στιγμές οιυ δείχνουν το καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Αρκεί να έρθουν κι άλλες επιτυχίες που θα δώσουν πολύτιμο βαθμολογικό οξυγόνο στην ομάδα.

To Top