ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Καζαμίας και οι άλλοι δυο “μικροί” που συμμετέχουν στην προετοιμασία

Ο Βασίλης Καζαμίας συμμετέχει και φέτος στην προετοιμασία του Άρη και αναμένεται να είναι, όπως και πέρυσι μέλος της πρώτης ομάδας.

Την περασμένη σεζόν ο 17χρονος γκαρντ έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία των κιτρινόμαυρων (μετά τον Μιχάλη Ρωμανίδη), που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα με την πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ.

Ο Καζαμίας, ο οποίος θα ενηλικιωθεί τον Μάρτιο του 2025 θα είναι παράλληλα μέλος της εφηβικής ομάδας, αλλά και της θυγατρικής του Άρη, του Ναύαρχου Βότση, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της National League 2 (παλαιότερα γνωστή ως Γ’ Εθνική).

Εκτός από τον Καζαμία, στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων παίρνουν μέρος για να βοηθήσουν για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις, λόγω των απουσιών και των ελλείψεων ο επίσης 17χρονος Βασίλης Πουρλίδας, που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον Ζαφειράκη Νάουσας και ο 17χρονος Νίκος Κεραμιτσόπουλος, ο οποίος “μετακόμισε” φέτος από τη ΔΕΚΑ στον Άρη και θα ενισχύσει την εφηβική ομάδα.

To Top