ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Κέλι στην κορυφή των double-double με 4/6

Ο Τζέιμς Κέλι επανήλθε στα double-double συνδυάζοντας το με ένα ρεκόρ στην πικρή ήττα του Άρη στην Λάρισα.

Πέραν των 12 πόντων του είχε και 16 ριμπάουντ, ξεπερνώντας κατά την επίδοση του στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι τρεις κορυφαίες επιδόσεις ριμπάουντ της φετινής Stoiximan Basket League ανήκουν σε παίκτες του Άρη. Ο Κέλι έχει τη δεύτερη και την τρίτη ενώ η κορυφαία είναι εκείνη των 18 ριμπάουντ που είχε ο Σακούρ Τζούστον στον αγώνα με την ΑΕΚ.

O Αμερικανός σέντερ έφτασε στην κορυφή της λίστας των double-double τον χθεσινό αντίπαλο του Ουσμάν Κρουμπάλι, έχοντας πια από τέσσερα. Με τη διαφορά βέβαια ότι ο παίκτης του Άρη χρειάστηκε μόλις έξι παιχνίδια! Δεν τα κατάφερε μόνο στο ντεμπούτο του κόντρα στο Λαύριο Megabolt (2π, 3ρ.) και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13π, 6ρ.).

Με το double-double του Κέλι, ο Άρης διεύρυνε το προβάδισμα του έναντι του δεύτερου Προμηθέα στη σχετική λίστα αφού έφτασε τα επτά έναντι των πέντε της αχαϊκής ομάδας.

Στον αντίποδα πάντως, ο Αμερικανός σημείωσε τη 15η επίδοση 7+ άστοχων σουτ δύο πόντων της φετινής Stoiximan Basket League έχοντας 5/12.

To Top