Ο… εκτελεστής Ντέμπα Νιρέν θυμάται πώς νίκησε τον ΠΑΟΚ (video)

Από τη Δανία και την Έσμπιεργκ στην οποία αγωνίζεται ο Νιόγκου Ντέμπα Νιρέν έστειλε τις ευχές του στον Άρη και τους οπαδούς του, μέσω του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου. O Ντέμπα έχει… εκτελέσει τον ΠΑΟΚ την περίοδο 2002-03 με δυο γκολ στην νίκη με σκορ 2-0.

Ο 32χρονος επιθετικός ανέφερε αρχικά: «Πάρα πολλά θυμάμαι από τον Άρη και κυρίως τους οπαδούς του. Όταν ταξιδεύω στην Ευρώπη και συναντώ Έλληνες τους λέω ότι έπαιξα στον Άρη και μένουν έκπληκτοι. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις και από τη Θεσσαλονίκη».

Για το τι του είχε κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από το πέρασμά του από τον Άρη, τόνισε: «Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκαναν οι οπαδοί της ομάδας, που τόσο πολύ την αγαπούν. Με εντυπωσίασαν με την αφοσίωσή τους, αφού ταξίδευαν παντού για να υποστηρίξουν την ομάδα».

Ερωτηθείς για το προσεχές ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, από το οποίο έχει προσωπική εμπειρία, ο Νιρέν είπε: «Έχω δυνατές αναμνήσεις. Νομίζω είναι το σπουδαιότερο ματς που έπαιξα με τον Άρη. Είναι παιχνίδια με πολύ μεγάλη ένταση. Είναι μία μάχη για την πόλη και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Και λέω εμείς γιατί αισθάνομαι πάντα ένα κομμάτι αυτής της ομάδας».

Για το αν θα έκανε αποδεκτή μία πρόταση από την Ελλάδα για να επιστρέψει, είπε: «Φυσικά αν επρόκειτο για τον Άρη μόνο θα επέστρεφα. Συζητάω με τη γυναίκα μου και μου λέει γιατί δεν επιστρέφεις αφού μιλάς συνέχεια για τον Άρη και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κλείνοντας, ο Ντέμπα Νιρέν ευχήθηκε τα καλύτερα στον Άρη και τους οπαδούς του, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι παρά το γεγονός ότι είχε προπόνηση μέχρι τη 1 το μεσημέρι, ζήτησε ειδική άδεια για να τελειώσει 15 λεπτά νωρίτερα και να μπορέσει να μιλήσει στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου.

 
Θυμηθείτε το Άρης – ΠΑΟΚ 2-0 της σεζόν 2002-03:
{youtube}GoyDAksY8-g|640|360|1{/youtube} 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top