Ο Γκαλιάνι κρατά ζωντανό το όνειρο των φίλων της Μόντσα για Σουάρες

Η Μόντσα κυνηγάει μεγάλο μπαμ στη θερινή μεταγραφική περίοδο και μετά από τους Ικάρντι, Ντιμπάλα και Καβάνι, το τελευταίο όνομα που μπήκε στη λίστα της -όπως άφησε να εννοηθεί ο Αντριάνο Γκαλιάνι- είναι ο Λουίς Σουάρες.

Η Μόντσα θα πάρει μέρος τη φετινή σεζόν στην Serie A για πρώτη φορά στα 110 χρόνια ιστορίας της και στην προσπάθειά της να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια, ψάχνει ένα όνομα πρώτης γραμμής για τη γραμμή κρούσης της.

Οι Μάουρο Ικάρντι, Πάουλο Ντιμπάλα και Έντινσον Καβάνι είδαν αρχικά το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιοι στόχοι ενώ τις τελευταίες ώρες ένα ακόμα δυνατό όνομα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, αυτό του Λουίς Σουάρες.

Φρόντισε μάλιστα να δημιουργήσει σούσουρο γύρω από τον πρώην φορ των Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος δήλωσε:

“Το συμβόλαιο με τον Σουάρες; Έχω κοντή μνήμη, ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω, υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν στην Μόντσα του Μπερλουσκόνι.

Θα έρθουν ένας ή δύο επιθετικοί, θέλω να κρατήσω κλειστό το στόμα μου και δεν προσθέτω κάτι άλλο”.

Όσον αφορά δε για το στόχο της Μόντσα στην παρθενική της σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, υπογράμμισε: “Ο Μπερλουσκόνι δεν μου ζήτησε Ευρώπη, πάμε ήρεμα, έχω δώσει έναν στόχο, αυτό της 10ης θέσης που θα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα”.

To Top