ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Αραούχο, το κασέ του και οι εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση

Ο Σέρχιο Αραούχο παραμένει ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Άρη. Η περίπτωσή του όμως μόνο εύκολη δεν είναι μιας και το οικονομικό αποτελεί εμπόδιο.

Το ποσό των 900.000 ευρώ που λάμβανε ετησίως ο Αργεντινός επιθετικός στην ΑΕΚ δύσκολα θα το βρει στους κιτρινόμαυρους, αλλά όσο δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Από την πρώτη στιγμή το PRESSARIS σας αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αραούχο, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα αργότερα από την ΠΑΕ.

Ο Αραούχο κυνηγά ένα συμβόλαιο που θα ξεπερνά το εκατομμύριο. Κοιτάζει στην Ισπανία για να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του, αλλά ομάδα που να τον θέλει ακόμα δεν υπάρχει. Ίσως σε αυτό δεν βοηθά και το γεγονός ότι πέρυσι πέρασε μια δύσκολη χρονιά λόγω τραυματισμών.

Στα 32 του ο Αραούχο μπορεί να μην βγάζει πολλά 90άλεπτα, αλλά αν αποκτηθεί θα κάνει τη διαφορά στον Άρη. Τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ως προσωπικότητα. Γι’ αυτό η διοίκηση του Άρη ασχολείται με την περίπτωσή του αλλά παράλληλα δεν κλείνει την πόρτα σε άλλες περιπτώσεις φορ. Έχει ανοιχτά ραντάρ και ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

To Top