Ο Αμπάρκιολης σφυρίζει με Λίτεξ

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές για το αυριανό φιλικό του Άρη (στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης) με αντίπαλο την Λίτεξ Λόβετς.

Πιο συγκεκριμένα η τετράδα προέρχεται από την ΕΠΣ Μακεδονίας και είναι οι ακόλουθη: Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης, βοηθοί: Χαδήμογλου Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, τέταρτος: Γαλάτσος Κωνσταντίνος.

Σχετικά με τον Θεσσαλονικιό διαιτητή διαβάζουμε στο diaitisia.gr:  «Ο Απόστολος Αμπάρκιολης είναι από το νέο αίμα της ελληνικής διαιτησίας. Στον πίνακα της Σούπερ Λίγκα βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το διάστημα του κάθισαν αρκετές αναποδιές. Αρχικά ο εμπρησμός στο κατάστημα ενδυμάτων που δούλευε έγινε η αιτία να βρεθεί για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς δουλειά και στη συνέχεια το όνομά του ενεπλάκη, αδίκως, στην ιστορία με τα… περίεργα ματς του στοιχήματος, όπου κάποιοι τον συνέδεσαν με γνωστό μάνατζερ, αναμεμειγμένο στην ιστορία. Κατόρθωσε, όμως, να σταθεί όρθιος και τώρα ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ποιος είναι ο Απόστολος Αμπάρκιολης στην καθημερινότητά του;
Μένω  στη Θεσσαλονίκη μαζί με την σύντροφο μου, η οποία είναι γιατρός. Εργάζομαι σε εταιρία χρηματαποστολών, τα απογεύματα έχω  προπονήσεις, γήπεδο ή γυμναστήριο, ενώ τον ελεύθερο  χρόνο, όταν αυτός υπάρχει, τον αφιερώνω στα αγαπημένα μου πρόσωπα, οικογενειακά και φιλικά”». 

 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top